Rólunk

A weboldal 2013 elején Yiituts néven kezdte meg pályafutását és elsősorban Yii keretrendszerre épülő fejlesztésekkel foglalkozott. Később ez kibővült a teljes web témakörére, így szükség volt egy átalakításra és egy névváltásra is, ami Webtuts lett.

Az oldal alapvető célkitűzése továbbra sem változott, a legfontosabb a minél jobb minőségű oktatóanyagok biztosítása és hírértékű információk közlése. Emellett közösségi funkciókat is ellát a könyvértékelő rendszerrel és szakmai fórummal.

Szerzők

Petaki (Takács Péter)

Az elmúlt több, mint 10 évben leginkább PHP alapú webfejlesztéssel foglalkoztam backend és frontend oldalon is. Többféle PHP alapú keretrendszert használtam, úgy mint Symfony, Laravel, Silex és Yii. Frontend fejlesztéseknél is többféle technológiával dolgoztam, úgy mint LESS, Bootstrap, node.js, Gulp.js és jQuery. Emellett fejlesztettem asztali alkalmazásokat C# nyelven, amelyeknél megismerkedtem a WPF technológiával, az MVVM tervezési mintával és a Unity3D lehetőségeivel.

Split (Nagy Tamás)

Web, és interface designerként próbálom meghódítani a világot több-kevesebb sikerrel. Jelenleg (még) a Dunaújvárosi Főiskola hallgatója vagyok, de minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy ez ne legyen sokáig így. Power és symphonic metált hallgatok, valamint sorozatfüggőségemtől csak a játékszenvedélyem nagyobb. Nem tudom, kifelejtettem valamit?